Välkommen

 

Vakantiehuis in Zweden Skåne

Välkommen till en underbar semesterstuga i vackra Skåne!

Denna lugna semesterstuga ligger i Fogdarp intill Förslöv på den vackra Bjärehalvön. Förslöv är beläget på södersidan av Hallandsåsen i nordvästra Skåne, åsen är en naturlig gräns mellan Skåne och Halland. Både geografiskt och geologiskt.

 

Skåne är Sveriges sydligaste och soligaste län och känd som Sveriges egen ladugård. Den skånska geografin uppvisar en mångfald av fina miljöer samt erbjuder omfattande löv- och barrskogar, myrar, mjuka sandstränder, klippstränder och vilda djur. Från maj till juli är Skåne färgat av vidsträckta och böljande vackra rapsfält.

 

Semesterstugan erbjuder sina gäster att kunna njuta av Skånes vackra natur och fina stränder i avskildhet. Nära tillhands finns fina skånska utflyktsmål som Båstad, Torekov, Ängelholm samt Mölle.

 

Den omgivande

 

På Bjäre finns en vacker kustlinje med många små stränder och klippformationer. Skånes fina natur och vackra färger har inspirerat många glaskonstnärer och målare.

 

På norra sidan av Hallandsåsen ligger Halland, känd för sina många laxrökerier i Laholm, Halmstad och Falkenberg. Här kan också fiskare pröva lyckan och fånga den lokala vildlaxen.

 

Vakantiehuis in Zweden beekje
Zuid Zweden kustplaats Mölle
vakantiehuis in Zweden rotskust Kullaberg

 

Kontakt:

 

Familie van Loenen

Margretetorpsvägen 211

260 91 Förslöv

0046-431 450350

0046-70 2272008

e-mail